Αγωνιούν 380 εργαζόμενοι μεγάλης ελληνικής εταιρείας


Τον δικό τους «Γολγοθά» ανεβαίνουν οι 380 εργαζόμενοι των καταστημάτων Καλογήρου-Λεμονής που περιμένουν απλήρωτοι εδώ και ενάμισι μήνα την ώρα που τα σενάρια περί πώλησης της εταιρίας δίνουν και παίρνουν.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Φεβρουάριο του 2010 οι Τράπεζες δέσμευσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης λόγω χρεών, ενώ έχουν κλείσει και τέσσερα μεγάλα καταστήματα.
Σήμερα με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) πραγματοποιήθηκε, τριμερής σύσκεψη στο Υπουργείο Εργασίας, με τους εκπροσώπους της εταιρείας. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων, τη διασφάλιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων και το μέλλον της επιχείρησης.
Από την άλλη μεριά, εκπρόσωποι της «ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ» σε μια ύστατη προσπάθεια να κατευνάσουν την ένταση που επικρατεί, ενημέρωσαν ότι η εταιρεία είναι σε διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες για την εξαγορά της από τον όμιλο επιχειρήσεων Σάμι Φαις (Adidas, Puma, Factory Outlets), οι οποίες όπως δήλωσαν, θα ολοκληρωθούν σύντομα, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύτηκαν για την καταβολή των μισθών του Μαρτίου έως τις 10 Μαΐου.

briefingnews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr