Ούτε... 30 άτομα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλήτρια τη Φωτίου στην ΚαλλιθέαΌχι,δεν είναι...το πούλμαν του ΠΑΟ με τους μπασκετμπολίστες.Είναι...εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας με ομιλήτρια την...υπουργό γεμιστών και σπανακόπιτας Θεανώ!
Όχι πούλμαν,ούτε...ταξί σε λίγο καιρό!

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις'' θα μπορούσε να είχε τίτλο η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κινηματογράφο στην Καλλιθέα με θέμα την κοινωνική πολιτική και καλεσμένη την αρμόδια υπουργό Θεανώ Φωτίου. 


Στον κινηματογράφο, σε αντίθεση με τα περασμένα χρόνια και το πλήθος που κατέκλυζε τα σημεία που μιλούσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπήρχαν ούτε 30 άτομα καθώς απο ό,τι φαίνεται η κοινωνική πολιτική στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πείθει πλέον ούτε... τους ψηφοφόρους του.


Όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε απο την εκδήλωση το Newpost, στο χώρο του κινηματογράφου, η... παγωνιά απο την έλλειψη του κόσμου ήταν εμφανής ενώ όταν ρωτήθηκαν στελέχη της τοπικής οργάνωσης γιατί δεν έχει κόσμο ένας απο αυτούς απάντησε: "θα βλέπουνε την μπάλα και θα έρθουν αργότερα"! Διαβάστε ακόμα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr