Πρωθυπουργέ και υπουργέ Εξωτερικών, μαζέψτε τoν γραφικό-αδέσποτο, επειδή διασύρει -εκτός από εσάς- και την ΕλλάδαΑφιερωμένο στον ''τουρίστα-ταξιδευτή'' με κρατικό χρήμα (11 ταξίδια εξωτερικό σε 4 μήνες, με ''ημερήσια αποζημίωση''), στον ασοβάρευτο, ανεύθυνο, ασυνείδητο, τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ (τον θρησκευόμενο και ''υπέρ-πατριώτη'' που ''κόπτεται γιά τον λαό'') και στο ''αφεντικό'' του, που του εγκρίνει τα ταξίδια, τον υπουργό Εξωτερικών Ελλάδας, Νίκο Κοτζιά:
(Aπό τις ειδήσεις) Κορίτσι λιποθύμησε στο σχολείο (Πάτρα) γιατί είχε να φάει τρεις ημέρες
Η 17 χρονών μαθήτρια, είχε να φάει τρεις ημέρες. Το πρωί της Τρίτης (14 Μαρτίου '17) πήγε στο σχολείο της στην Πάτρα, όμως λίγο μετά την έναρξη του μαθήματος ζήτησε να βγει έξω. 'Eκανε λίγα βήματα δεν άντεξε, σωριάστηκε στο έδαφος και λιποθύμησε. 'Οταν συνήλθε, το κορίτσι ζήτησε την μητέρα του, η οποία ήρθε και την πήρε. Λίγο αργότερα η γυναίκα επέστρεψε στο σχολείο για να εξηγήσει στους δασκάλους της κόρης της, τι συνέβαινε. Η ίδια είναι άνεργη και εργάζεται μόνο περιστασιακά ως καθαρίστρια. «'Εχουμε πρόβλημα με το φαγητό των τριών παιδιών μου», ήταν τα λόγια της, που σόκαραν όσους την άκουσαν. Διάφορα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν της επιτρέπουν να παρέχει στα τρία παιδιά της τα βασικά για τις ανάγκες τους, με αποτέλεσμα η μεγάλη της κόρη να μην αντέξει.

(Τον ''στολίζει'' και το ΠΑΣΟΚ, τομέας Απόδημων, με ανακοίνωση 28 Μαρ.'17): ''Πέρασαν 4 μήνες διαμονής του στο Υπουργείο των Εξωτερικών και χάνουμε πια κάθε ελπίδα ότι υπάρχει κάποιο όραμα για τον Ελληνισμό της Διασποράς. Ούτε καν μια απλή στρατηγική διαφαίνεται. Μόνο συνεντεύξεις, ταξίδια και δημόσιες σχέσεις. Tα πολιτικά πόστα απαιτούν και παραγωγή πολιτικής''.)

.....................

 Πρωθυπουργέ και υπουργέ Εξωτερικών, μαζέψτε τoν γραφικό-αδέσποτο, επειδή διασύρει -εκτός από εσάς- και την Ελλάδα
''Ρεσιτάλ σαχλαμάρας'' και ανευθυνότητας στον Καναδά, του -επικίνδυνου στο εξωτερικό- ''τουρίστα'' υφυπουργού Τ. Κουίκ. ''Χαρίζει'' και...δάνεια!!!
Η ''συνάντηση'' με τον πρωθυπουργό Καναδά και ο ευτελισμός ΠτΔ, πρωθυπουργού και Ελλάδας.
 Τζ. Τρουντό, κατάλαβε εύκολα ότι έχει να κάνει με άσχετο ''ψώνιο'', υφυπουργό-πολιτικό Ελλάδας

'Οταν του δίνουν μικρόφωνο να μιλήσει ή όταν κάνει δηλώσεις, ειδικά στο εξωτερικό, ο ασοβάρευτος-άσχετος υφυπουργός Εξωτερικών, μετατρέπεται σε... ''ταύρο σε υαλοπωλείο''. Να αυτοεξευτελίζεται, είναι δικαίωμά του. Αλλά, τι γίνεται όταν εξευτελίζει υπουργείο Εξωτερικών, κυβέρνηση και Ελλάδα, ως υφυπουργός ;;;


(προς το τέλος της σελίδας, τα καλύτερα, γιά Τρουντό και... ''στενά του Βανκούβερ'')

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, με το ΜΗΔΕΝΙΚΟ έργο, που ''ψοφάει'' γιά ταξίδια στο εξωτερικό με κρατικό χρήμα και αυτοπροβολή, πιστεύει ότι ο απόδημος Ελληνισμός είμαστε ''κάφροι'' ή ''πρόβατα'', όπου μπορεί να λέει ότι χαζά θέλει και να συμπεριφέρεται προκλητικά. Διαφορετικά, δεν εξηγείται η βάναυση υποτίμηση της νοημοσύνης μας από έναν γραφικό πολυλογά, που εκτοξεύει ανοησίες με την ιδιότητα υφυπουργού της Ελλάδας.
Τα ταξίδια, δεν είναι και τόσο ''αθώα'', τόσο ''πατριωτικά'' όπως θέλει να τα παρουσιάζει ο υφυπουργός, επειδή σε αυτά γίνεται μεγάλη ''προσπάθεια'' από τον υφυπουργό γιά να βρεθούν οπαδοί και υποστηρικτές, βασικά οικονομικοί, γιά το κόμμα του, ΑΝΕΛ. Τα αποτελέσματα μηδενικά, αλλά δεν έχει σημασία, αφού πληρώνει το κράτος, γιά τον τουρισμό και τις χαζο- γραφικότητες του κάθε Κουίκ. (Σε παράλληλο ''αγώνα'' στις ΗΠΑ, έχει επιδοθεί και η τουρίστρια, υπουργίνα Τουρισμού 'Ελενα Κουντουρά).
Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, αυτοπροσδιορίζεται -παραπλανητικά- ως ''αρμόδιος γιά απόδημους'', αλλά κάτι τέτοιο ΔΕΝ αναφέρεται στις αρμοδιότητές του, σύμφωνα με την πρωθυπουργική απόφαση (Π23ΥΦΥΠ-52137, ΦΕΚ αρ. φύλλου 3721). Και δεν ζήτησε τυχαία από τον Π. Καμμένο, στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016, να εισηγηθεί στον πρωθυπουργό να του δοθεί αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, ως υφυπουργού, όπου υπάρχει χρήμα, για να ταξιδεύει στο εξωτερικό, δήθεν γιά ''να γνωρίσει την Ομογένεια'', σπάζοντας ''παγκόσμιο ρεκόρ'' ταξιδιών, 11 σε 4 μήνες (και ''ημερήσια αποζημίωση'' 120-140 ευρό), λες και η ''πλούσια'' Ελλάδα... ευδοκιμεί. 'Ετσι, η χάρη του, έφτασε μέχρι Ινδονησία, ΗΠΑ, κεντρο-νότια Αφρική και βάλε.
Στους 4 μήνες θητείας και τι δεν είπε και τι δεν δήλωσε και τι δεν εξάγγειλε γιά τον απόδημο Ελληνισμό (και μετά τα ''ξέχναγε''). Αλλά αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ, ενώ αποδείχτηκε στην πράξη ότι πρόκειται περί άσχετου πολιτικού, φτηνού πολιτικάντη παλιάς κοπής και άσχημης μορφής, που ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ γιά ταξίδια στο εξωτερικό, με συνεργάτες, με κρατικό χρήμα (και ''ημερήσια αποζημίωση''). Ουδέποτε, τα τελευταία 30 χρόνια, υποτιμήθηκε η νοημοσύνη της Ομογένειας τόσο πολύ και βάναυσα. Αυτό το κατόρθωσε μόνο ο κ. Κουίκ.

Ο γραφικός υφυπουργός (με τους 7+1 συνεργάτες και τους 5 αστυνομικούς να τον φυλάνε), ήθελε να ταξιδέψει και στον Καναδά. Ζήτησε από τον πρόεδρο της ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ να του στείλει πρόσκληση, με την μεσολάβηση γνωστής κυρίας, ''κορίτσι'' του κομματικού κάθε μορφής, παντός καιρού και κατάστασης και του κρατικού μιντιακού ''σωλήνα'', γιά χρόνια), γνωρίζοντας ότι στην παρέλαση, ως ''μέγας τελετάρχης'', θα συμμετείχε και ο πρωθυπουργός του Καναδά Tρουντό. Και τέτοιες ευκαιρίες γιά αυτοπροβολή στην Ελλάδα, ΔΕΝ τις χάνει με τίποτα ο Κουίκ.
Υποτίθεται ότι η Κοινότητα θα ζητούσε κάποιον εκπρόσωπο της κυβέρνησης (υπουργό, υφυπουργό) για τις εορταστικές εκδηλώσεις, γιά την εθνική επέτειο. Αλλά η πρόσκληση πήγε ονομαστικά στον Τέρενς, με ''επιθυμία'' του, γιατί αν πήγαινε στην κυβέρνηση, μπορεί ο πρωθυπουργός (που είναι ενήμερος της γραφικότητας και των συμπεριφορών του υφυπουργού) να έστελνε άλλον. 'Ετσι, η Κοινότητα Μόντρεαλ φάνηκε ότι ζητούσε ''αποκλειστικά'' τον Τέρενς Κουίκ. Τονίζουμε ότι η κυβέρνηση δεν έστειλε εκπρόσωπο στην παρέλαση Νέας Υόρκης ή στις παρελάσεις στις άλλες πόλεις. ΜΟΝΟ στο Μόντρεαλ, υποτίθεται τον Τ. Κουίκ (με την άδεια του αφελή υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, τον οποίον ο Τέρενς ''παραμυθιάζει'').
Ο υφυπουργός Εξωτερικών, στον Καναδά, πήγε σε Τορόντο, Οττάβα, Μόντρεαλ αλλά και στην άλλη άκρη της χώρας, στο Βανκούβερ, όπου συνέβηκαν και τα μεγάλα χαζά-γραφικά του, εξαιτίας της ημιμάθειάς του και της μανίας του για αυτοπροβολή.
Πριν αναχωρήσει από την Αθήνα ''έριξε'' και ένα ''τουίτ'', έτσι ως ''μπαταριά'', στο οποίο ανάφερε ότι ''η αξιολόγηση (με τους δανειστές) τελειώνει 20 Μαρτίου και θα έχουμε καλή ανάσταση''. Δεν έχει σημασία αν η ''αξιολόγηση'' δεν τέλειωσε και θα πάρει καιρό να τελειώσει, αλλά ο ασοβάρευτος (υφυπουργός δυστυχώς) Τ. Κουίκ ''τρία δίκαια ασκεί πανελευθέρως / ταξιδεύει, δηλώνει-σαχλαμαρίζει και μας ουρεί, σε όποιο θέλει μέρος'', όπως θα 'γραφε και ο Γ. Σουρής, που αν ζούσε σήμερα, σίγουρα ο Τέρενς θα τον ενέπνεε.

Ας δούμε λοιπόν τα ''επιτεύγματά'' του και στον Καναδά.
Ως ''μαυρογιαλούρος'' προσφέρθηκε και να... ''μεσολαβήσει'', γιά να ''χαριστεί-διαγραφεί'' δάνειο της ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ που είχε παρει από τράπεζα (την τότε Εθνική Τράπεζα στο Μόντρεαλ, παράρτημα Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, τώρα Nova Scotia), που είχε δοθεί με την εγγύηση του ελληνικού Δημόσιου και την ''μεσολάβηση'' της Μιμής Λιάνη-Παπανδρέου. Γιά το δάνειο είχαν δοθεί ''μίζες'' σε 'Ελληνες αξιωματούχους, σύμφωνα με κατάθεση πρώην πρόεδρου της Κοινότητας, στην αστυνομία Μόντρεαλ, που -χρόνια πριν- ερευνούσε υπόθεση ''διάθεσης'' 200.000 δολαριών για ''μίζες'', γιά την έγκριση του δανείου, που την θεώρησε ως ''κλοπή''.
'Ιδια απόπειρα, διαγραφής του χρέους (ουσιαστικά πληρωμής του από το κράτος το ελληνικό) είχε κάνει η Κοινότητα των σκανδάλων και τον Φεβρουάριο 2013, μέσω του βουλευτή 'Αδωνι Γεωργιάδη, που κουβάλησε τους ηγέτες της, ακόμα και στην... Βουλή των Ελλήνων γιά ''ρύθμιση του δανείου''.
Τώρα βρήκε τον Τέρενς Κουίκ, να ''εξαγγείλει''(!!!) σε εκδήλωση-χοροεσπερίδα στο Μόντρεαλ (25 Μαρτίου 2017) παραμονή παρέλασης, ως αυθεντικός ''μαυρογιαλούρος'', την... ''διαγραφή χρέους'' (λες και η Ελλάδα κατέχει-ελέγχει το δάνειο), αγνοώντας ότι η Εθνική Τράπεζα στον Καναδά αγοράστηκε από την Nova Scotia χρόνια πριν και φυσικά δεν θα κάνει ''διαγραφή'' οποιουδήποτε δάνειου-χρέους. Γιά χρόνια η -χρεοκοπημένη- Ελλάδα πλήρωνε τα τοκοχρεολύσια του δανείου, ως εγγυήτρια, όχι η Κοινότητα Mόντρεαλ. Δηλαδή, ο υφυπουργός, ουσιαστικά είπε να πληρώσει η Ελλάδα το δάνειο-χρέος στην καναδέζικη τράπεζα (γιά το οποίο είχε εγγυηθεί το ελληνικό δημόσιο), αλλά, ως άσχετος πολυλογάς της αυτοπροβολής, ούτε κατάλαβε τι έγινε, ούτε ρώτησε να μάθει, ούτε ήξερε τι έλεγε, με αποτέλεσμα οι Ομογενείς, που τον άκουγαν στην χοροεσπερίδα, να κοιτάζονται και να αναρωτιούνται από που προέκυψε αυτός ο άσχετος γραφικός, που ουσιαστικά τους ''υποσχέθηκε μεσολάβηση στον Τσακαλώτο'' γιά να πληρώσει (αφού δεν το ελέγχει γιά να το χαρίσει-διαγράψει) το ελληνικό δημόσιο, ως εγγυητής, δάνειο καναδέζικης επιχείρησης μη κερδοσκοπικής (Κοινότητα) στο εξωτερικό, όταν παιδάκια κοιμούνται νηστικά στην Ελλάδα.

Ο Τέρενς Κουίκ, στην ομιλία του (όπως αποτυπώνεται και σε δελτίο τύπου του, αλλά και σε δημοσιεύματα ελληνικών ΜΜΕ Μόντρεαλ), ζήτησε ''προθεσμία λίγου καιρού ώστε να δρομολογηθεί η οριστική διαγραφή του χρέους της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ προς το ελληνικό δημόσιο''. Μάλιστα είπε ότι ''βρίσκεται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων και μόλις ξεπεραστεί ο σκόπελος της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, θα αρθούν όλα τα εμπόδια που κρατούν το θέμα του χρέους της Κοινότητας Μόντρεαλ σε εκκρεμότητα''. Φυσικά, ''χρέος προς το ελληνικό δημόσιο'' της Κοινότητας, ΔΕΝ υπάρχει. Αλλού υπάρχει.
Μιλάμε δηλ. γιά ''φαινόμενο'' γραφικού-άσχετου, που αμολά ''σαχλαμάρες'' γιά ''εντυπωσιασμό'', σε εκδηλώσεις-συγκεντρώσεις Ομογενών, αγνοώντας τα γεγονότα, με αποτέλεσμα να αυτοεξευτελίζεται, αλλά και να εξευτελίζει υπουργείο Εξωτερικών και κυβέρνηση Ελλάδας.
Εδώ προκύπτει και ένα άλλο ερώτημα: Ο γεν. πρόξενος στο Μόντρεαλ (Νίκος Σιγάλας), δεν γνωρίζει τα περί δανείου και Κοινότητας, ώστε να προστάτευε τον άσχετο ''ρωποπερπερήθρα'', που υποδύεται τον υφυπουργό Εξωτερικών ;;;

Ο υφυπουργός, στα πολλαπλά ταξίδια του στο εξωτερικό, ''εξαγγέλει'' και ''υπόσχεται'', εξαιτίας της μανίας του γιά αυτοπροβολή. Φυσικά, ουδέποτε υλοποιεί, νομίζοντας ότι οι Ομογενείς είναι ''κάφροι'' με IQ και μνήμη...''ραδικιού'' και ότι τρώνε τις ''σαχλαμάρες'' του κάθε ασοβάρευτου Κουίκ, με αποτέλεσμα να εκτίθεται πολύ και μαζί με αυτόν το υπουργείο Εξωτερικών και η κυβέρνηση  (μαζί και το κόμμα του, οι ΑΝΕΛ, που έχουν ''μουρλαθεί'' στα ταξίδια εξωτερικό). Εξυπακούεται ότι, ειδικά στις ΗΠΑ (αλλά και αλλού), οι Ομογενείς τον ''στολίζουν'' άσχημα, με εκφράσεις βαρειές (με πιο ελαφριά την φράση ''είναι καραγκιόζης'').

Ο υφυπουργός, ξεπέρασε -στον Καναδά- σε ''σαχλαμάρες'' και γραφικότητα, τους πάντες: ''Η Ελλάδα κρατά τις ισορροπίες της Ευρώπης''... ''Η Ελλάδα πηγή απόλυτης σταθερότητας στην περιοχή (της)''... ''Η Ελλάδα πάλεψε το 1821 γιά ελευθερία, εδαφική ακεραιότητα'' (τότε ούτε Ελλάδα υπήρχε, ούτε ελληνικό κράτος)... ''Η Επανάσταση του '21 πέτυχε χάρη στις θυσίες του κλήρου'' (δηλ. ο κλήρος έκανε την Επανάσταση)... ''Κοινές δράσεις Ελλάδας-Καναδά μέσω ποδόσφαιρου και μπάσκετ. Αυτές τις εποχές όπου στην Ελλάδα έχουμε νέες τεράστιες επιτυχίες στο χώρο του στίβου''... Τα ανύπαρκτα ''στενά του Βανκούβερ'' και το ''τουριστικό ταξίδι'' από την μία άκρη του Καναδά στην άλλη.
Εκτός από τα φοβερά και ανιστόρητα που εκτόξευσε σε ομογενειακές εκδηλώσεις, o υφυπουργός Εξωτερικών έκανε και ''πολιτικές δηλώσεις'' (γιά Ευρωπαϊκή 'Ενωση και ελληνοτουρκικά), που πιστοποιούν ότι ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος όταν μιλάει εκτός Ελλάδας.
Η Επανάσταση του '21 πέτυχε χάρη στον...κλήρο
Σε ομιλία του, σε εκδήλωση στο Τορόντο (22 Μαρτίου 2017, ελληνικό γηροκομείο), παρουσία του μητροπολίτη Σωτήριου, ανάφερε: ''Γιά να πετύχει η Επανάσταση, η εκκλησία έχυσε αίμα''. Δηλαδή, ο κλήρος ''πολέμησε'' κατά των Οθωμανών.
(Δείτε το βίντεο με την ομιλία του υφυπουργού, δώστε προσοχή στα λεγόμενά του, χώρια από την μεγάλη αυτοπροβολή του και σίγουρα θα συμφωνήσετε με το email αναγνώστη μας, που γράφει: ''Ο άνθρωπος δεν πάει καλά, ούτε ξέρει τι λέει όταν πιάνει μικρόφωνο... he is xxxxxxx'').

Ποδόσφαιρο και μπάσκετ
Σε προηγούμενο ''δελτίο τύπου'' (24 Μαρτίου 2017) αναφέρει: «Με κυρίαρχα το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, τα σπορ θα μπορούσαν να είναι ένας ακόμα συνδετικός κρίκος στις κοινές δράσεις των δύο χωρών... Η ελληνική ομογένεια του Καναδά παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με τις λέσχες που έχουν, όπως η γνωστή του Ολυμπιακού στο Τορόντο όπου μαζεύονται οπαδοί όλων των ομάδων, τα αθλητικά δρώμενα της Πατρίδας τους. 'Αρα, τουρνουά ομάδων στον Καναδά, ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ κλπ, θα αποτελούσαν σημαντικά γεγονότα. Ο σωστός Αθλητισμός ενώνει και μπορεί να αποτελέσει έναν καλό πρεσβευτή για την όποια χώρα τον εξάγει, και πόσο μάλιστα αυτές τις εποχές όπου στην Ελλάδα έχουμε νέες τεράστιες επιτυχίες στο χώρο του στίβου». Αυτά, στην συνάντησή του με την Υπουργό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού της Επαρχίας Οντάριο (όχι του Καναδά) Έλενορ Μακμάχο. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, έβαλε την κ. ΜακΜάχο να μιλήσει τηλεφωνικά -σε δημόσια ακρόαση- με την γραφική υπουργό Τουρισμού της Ελλάδας, 'Ελενα Κουντουρά, η οποία, ως άσχετη, νόμιζε ότι συνομιλούσε με υπουργό της κυβέρνησης του Καναδά.

..........................

« Στο Εξωτερικών το υπουργείο / αρμόζει ένα σπίτι / το λαμπρό φρενοκομείο / του Ζωρζή Δρομοκαΐτη »
H περίφημη ''συνάντηση'' Τ. Κουίκ με τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζ. Τρουντό και το ''άδειασμα'' ΠτΔ και πρωθυπουργού Ελλάδας
Σε μία συνηθισμένη εκδήλωση του ''ναρκισσισμού'' που τον διακρίνει, ο γραφικός υφυπουργός Εξωτερικών Ελλάδας, μας είχε προετοιμάσει με ''δελτίο τύπου'' (25 Μαρτίου '17), από το οποίο παραθέτουμε αυτούσια την τελευταία παράγραφο: «Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων (σ.σ.: Mόντρεαλ, παρέλαση 26 Μαρτίου '17, γιά εθνική μας επέτειο) έχει προγραμματιστεί και συνάντηση του Καναδού Πρωθυπουργού με τον Έλληνα Υφυπουργό».
Στο Μόντρεαλ έγινε και η περίφημη ''συνάντηση'' Κουίκ με τον πρωθυπουργό του Καναδά Τρουντό, στα πλαίσια εκδήλωσης σε εκκλησία, με την παρουσία Ομογενών, που συνοδεύτηκε από την συνηθισμένη παραπληροφόρηση Κουίκ και ''Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων'' (ΑΠΕ). Και η συνάντηση πιστοποίησε την ακαταλληλότητα και γραφικότητα του τουρίστα υφυπουργού, όπως θα δούμε παρακάτω.

Σε λεπτομέρειες:

Η Ελλάδα το 1821 πάλεψε γιά ''ελευθερία, εδαφική ακεραιότητα''
Από ''δελτίο τύπου'' (25 Μαρτίου 2017) του υφυπουργού Εξωτερικών παραθέτουμε αυτούσια την γραφή του:
«Ο κ. Τέρενς Κουίκ παρέστη και στην επίσημη Δοξολογία ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, που έγινε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου του Βανκούβερ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, όπως και στην εκδήλωση που ακολούθησε, με τη συμμετοχή και των τριών Κοινοτήτων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Στον Χαιρετισμό που απηύθυνε ο ΥΦΥΠΕΞ υπογράμμισε τη σημασία της ενότητας των Ελλήνων στην εξέγερσή τους κατά του τουρκικού ζυγού, λέγοντας χαρακτηριστικά: ''Η Ελλάδα ποτέ δεν έκανε επιθετικούς αγώνες. Ποτέ δεν καταφέρθηκε εναντίον άλλης χώρας. Αλλά πάντοτε σήκωσε το ανάστημά της και πάλεψε για την ελευθερία της και υπερασπίστηκε τα σύνορα και την εδαφική της ακεραιότητα, έναντι εκείνων που την επιβουλεύτηκαν χωρίς να σέβονται το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες''...».
Θα μπορούσε κάποιος ''αρμόδιος στην Αθήνα, ας είναι πρωθυπουργός ή υπουργός Εξωτερικών, να μάθει στον άσχετο-ασοβάρευτο ταξιδευτή υφυπουργό ότι, όταν ξεσηκώθηκαν οι 'Ελληνες, τον χρόνο 1821, ΔΕΝ υπήρχε Ελλάδα, ούτε ως κράτος, αλλά δημιουργήθηκε μετά την Επανάσταση; 'Αρα, η ''Ελλάδα'', ποιά ''σύνορα'' και ποιά ''εδαφική ακεραιότητα'' υπερασπίστηκε, όταν οι 'Ελληνες ''εξεγέρθηκαν κατά του τουρκικού ζυγού'';;;

Προσέξτε την γραφή: ''έχει προγραμματιστεί και συνάντηση του Καναδού Πρωθυπουργού'' με τον Κουίκ. Δηλαδή, δεν έχει προγραμματιστεί συνάντηση Κουίκ με τον Τρουντό, αλλά το αντίστροφο. Μάλιστα... Ε, φυσικό δεν είναι; Με μιά τέτοια ''προσωπικότητα'' στην χώρα του, ο πρωθυπουργός του Καναδά ''προγραμμάτισε συνάντηση'' με τον κορυφαίο πολιτικό Ελλάδας (δεν αναφέρει ο Κουίκ, αν ο Τρουντό υπόβαλε και... ''αίτημα'' γιά συνάντηση). Ούτε... ''πλανητάρχης'' να ήταν ο Κουίκ.
Και σίγουρα ήταν ''μεγάλη τιμή'' γιά τον Τρουντό, που αφού ''προγραμμάτισε συνάντηση'' (έστω στο περιθώριο μιάς εκδήλωσης) με τον ''τιτανοτεράστιο'' υφυπουργό και οξυδερκή πολιτικό Ελλάδας, σίγουρα θα αισθάνθηκε πολύ τυχερός και ευτυχής, αφού ''καταδέχτηκε'' και τον... ''δέχτηκε'' ο μεγάλος Τ. Κουίκ, στο... Μόντρεαλ και φωτογραφήθηκε ο Τρουντό, με την ''παγκόσμιας εμβέλειας προσωπικότητα'', τον Τέρενς.

Και ερχόμαστε στην ''συνάντηση''. Στο περιθώριο της δοξολογίας (Κυριακή 26 Μαρτίου '17) στον καθεδρικό Μόντρεαλ, δηλαδή πριν την παρέλαση γιά 25η Μαρτίου, συνηθίζεται να γίνεται σε κάποια μικρή αίθουσα της εκκλησίας, ένα μικρό ''γεύμα'' προς τιμήν των τελεταρχών της παρέλασης. ''Μέγας τελετάρχης'' εφέτος ήταν ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζ. Τρουντό, αφού κατοικεί και στο Μόντρεαλ και σχεδόν κάθε χρόνο συμμετέχει στην παρέλαση, αφού αρκετοί 'Ελληνες είναι υποστηρικτές του. Στο γεύμα παρόντες, πρόεδρος κοινότητας, μητροπολίτης κ.ά., συνολικά 16 άτομα. Εκεί φυσικά και ο ''εκπρόσωπος της Ελλάδας'' υφυπουργός, που παραπληροφορώντας γιά να κάνει αυτοπροβολή, λέει άλλα χαζά, λες και συναντήθηκε ''ιδιαίτερα'' με τον Τρουντό, μετά από... ''διπλωματικές ενέργειες'' της ''χωματερής ημέτερων αποβλήτων, το Υπ.Εξ.''.

Από το ''δελτίο τύπου'' του Τ. Κουίκ (με το εθνόσημο, το όνομα υπουργείου Εξωτερικών και του υφυπουργού) ένα από τα πολλά και διασκεδαστικά, μαθαίνουμε τι είπε ο Κουίκ στον Τρουντό. Φαίνεται θα μίλησε μόνο ο Κουίκ (γιατί δεν αναφέρεται σχεδόν τίποτα άλλο και φαίνεται ότι ο Τρουντό θα άκουγε την ''βαθυστόχαστη πολιτική σκέψη'' του Κουίκ), ενώ ο πρωθυπουργός του Καναδά περιορίστηκε να αναφέρει την προσφορά των Ελληνοκαναδών Ομογενών στην χώρα του, στα 150 χρόνια ιστορίας της.
Δύο από τους παρευρισκόμενους, με τους οποίους επικοινώνησε το ''ΚΑΛΑΜΙ'' (Δευτέρα 27 Μαρτίου '17), έκφρασαν την στεναχώρια τους γιά το παραλήρημα Κουίκ, που περισσότερο μιλούσε γιά τον εαυτόν του, ενώ ο Τρουντό ''ψαχνόταν''. Η δε αμηχανία μητροπολίτη, πρόεδρου Κοινότητας, Ομογενών, αλλά και 2 συνεργατών του Τρουντό, από τις ασυναρτησίες του Τ. Κουίκ, ήταν εμφανής.

Ο Τ. Κουίκ μίλησε γιά το μεταναστευτικό και ''ευχαρίστησε'' τον Τρουντό, επειδή ο Καναδάς δέχτηκε 40.000 Σύρους πρόσφυγες, λες και αυτοί πήγαν από την Ελλάδα στον Καναδά. Και δεν παράλειψε να κάνει την ''φιγούρα'' του, γιά την ''συνέντευξη''  που είχε πάρει από τον πατέρα του Τρουντό, τον επίσης πρωθυπουργό Καναδά Πιέρ Τρουντό, χρόνια πριν.
Γιά να πουλήσει εκδούλευση στον πρόεδρο της ελληνικής Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο, γιά να τον κουβαλά μαζί του σε εκδηλώσεις και ταξίδια εξωτερικό, ο υφυπουργός έδωσε έμφαση στο θέμα... ''εκκρεμούσας'' (γιά 8-10 χρόνια) επίσκεψης πρόεδρου της ελληνικής Δημοκρατίας, στον Καναδά.
Αλλά, δεν σκέφτηκε -επειδή ΔΕΝ γνωρίζει- μιά βασική λεπτομέρεια: Τυπικά αρχηγός κράτους του Καναδά είναι ο David Johnston ''o 28ος γενικός κυβερνήτης Καναδά'', όπως είναι ο τίτλος του, που διορίζεται από την βασίλισσα της Αγγλίας, αφού ο Καναδάς θεωρείται ''επαρχία'' της Κοινοπολιτείας. ΔΕΝ είναι ο πρωθυπουργός. Kαι σε αρχηγούς κρατών απευθύνει τυπικά πρόσκληση, ΜΟΝΟ ο γεν. κυβερνήτης του Καναδά, όχι ο πρωθυπουργός. Και αν ''εκκρεμεί'' επίσκεψη εξαιτίας πρόσκλησης, αυτά, τις λεπτομέρειες, τα συζητούν Κυβερνείο Καναδά και Προεδρία της άλλης χώρας. Δεν τα συζητά, ούτε τα ρυθμίζει ο πρωθυπουργός του Καναδά. (Ο κυβερνήτης αποχωρεί το Φθινόπωρο 2017, αλλά δεν έχει σημασία).
Μην ξεχνάμε ότι (τον) πρόεδρο της ελληνικής Δημοκρατίας τον είχε προσκαλέσει χρόνια πριν στην Αθήνα, η τότε κυβερνήτης του Καναδά, όχι η κυβέρνηση, επειδή η κυβέρνηση μιας χώρας, ΔΕΝ προσκαλεί επίσημα και τυπικά αρχηγούς κρατών. Ούτε τα αυτονόητα διπλωματικά γνωρίζει ο, υποδυόμενος τον υφυπουργό Εξωτερικών, ο άσχετος-γραφικός Τ. Κουίκ;;;
'Αρα ο υφυπουργός της Ελλάδας, λογικά θα έπρεπε να μιλά με τον Τρουντό γιά επίσκεψή του στην Αθήνα (το λογικότερο), αφού βρέθηκε στον Καναδά ως ''εκπρόσωπος της κυβέρνησης'', όπως με ''υπερηφάνεια'' δήλωνε.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Ο Κουίκ σχεδόν ''εκλιπαρούσε'' γιά να πάρει ημερομηνία/''πρόσκληση'' από τον Τρουντό, γιά... ''εκκρεμούσα'' επίσκεψη Παυλόπουλου (με την συνηθισμένη ''λογική'' του, ''αφού μεσολάβησα, θα είμαι στην προεδρική αποστολή γιά ένα ακόμα τουριστικό ταξίδι στον Καναδά''). Τυπικά ''εκφράζοντας την επιθυμία Παυλόπουλου γιά επίσκεψη''. Ο -σε αμηχανία- πρωθυπουργός του Καναδά, καταλαβαίνοντας ότι έχει να κάνει με άσχετον-''ψώνιο'' που έχει ''μεσάνυχτα'' από πρωτόκολλο και διπλωματία, περιορίστηκε να πει ''βλέπω θετικά μιά τέτοια επίσκεψη'' (Παυλόπουλου στον Καναδά). ΔΕΝ είπε ''προσκαλώ ή κλείνουμε ημερομηνία'', επειδή γνωρίζει άριστα ότι προσκλήσεις σε αρχηγούς κρατών, κάνει ΜΟΝΟ ο (τυπικός) αρχηγός του κράτους, δηλ. ο κυβερνήτης (τυπικά κάτι σαν πρόεδρος Δημοκρατίας αλα Παυλόπουλο), του Καναδά. Ο Τρουντό, μόνο πρόσκληση σε πρωθυπουργό μπορεί να κάνει και αυτό ΔΕΝ το έθεσε ο Κουίκ. Ο υφυπουργός ''προανάγγειλε'' σε Ομογενείς στο Τορόντο, ότι η προεδρική επίσκεψη θα γίνει το καλοκαίρι, δηλ. σε 3-4 μήνες, χωρίς να υπάρχει κάτι σίγουρο ακόμα.
Και κάτι άλλο: Λογικά, ο υφυπουργός θα έπρεπε αυτός να προσκαλέσει στην Ελλάδα, τον πρωθυπουργό Καναδά εκ μέρους του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, την κυβέρνηση του οποίου -υποτίθεται- εκπροσωπούσε στον Καναδά, ως μέλος της. 'Εκανε ακριβώς το αντίθετο. 'Αρα, μιλάμε γιά άσχετο ''της πλάκας'' ή όχι;
Σημ.: Ο Κουίκ, πριν βρεθεί με τον Τρουντό στο γεύμα, είχε κουβεντιάσει, τα της ''επίσκεψης Παυλόπουλου'' και με τον ομόλογό του Καναδά, τον 'Ιαν Σούγκαρτ.


Και το πιό ωραίο, από τις πολλές, συνηθισμένες ΒΛΑΚΕΙΕΣ του ''σαχλαμάρα'' υφυπουργού, το λέει ο ίδιος στο ΑΠΕ:
«Σε ερώτηση αν συζήτησαν (Τρουντό και Κουίκ) θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος, όπως τα ελληνοτουρκικά ή το μεταναστευτικό-προσφυγικό, ο κ. Κουίκ απάντησε πως δεν χρειάστηκε καθώς τα είχε συμπεριλάβει στην ομιλία του μετά την Δοξολογία» !!! Δηλαδή μέσα στην εκκλησία, όπου εκφώνησε τον ''πανηγυρικό της ημέρας'', ως ειδικός γιά τα... ''πανηγύρια'', αμέσως μετά την δοξολογία. Θα πείτε, μα τι δουλειά έχουν αυτά στον ''πανηγυρικό της ημέρας'', δηλ. γιά την Επανάσταση του '21, τον οποίον, δυστυχώς -μεγάλο σφάλμα των διοργανωτών- άφησαν να εκφωνήσει ο Τέρενς Κουίκ, ξεχνώντας ότι οι 'Ελληνες πολιτικοί έχουν...''ασυλία''. 'Αρα μπορούν να πουν ότι ''σαχλαμάρα'' σκεφτούν και να κάνουν ότι ''καραγκιοζιλίκια'' θέλουν, χωρίς τιμωρία . Και αν πρόκειται γιά τον Τέρενς, τότε η κατάσταση ξεφεύγει από την σοβαρότητα και μετατρέπεται σε κωμική τραγωδία.
Ευτυχώς, ''ελληνοτουρκικά'' και ''μεταναστευτικό- προσφυγικό'', τέθηκαν στον πρωθυπουργό του Καναδά, από τον ''οξυδερκή'' υφυπουργό, με την ομιλία του με το τέλος της δοξολογίας, στην εκκλησία, γιά την εθνική επέτειο!!! Δυστυχώς, ο Τέρενς, ξέχασε να ''θέσει'' στην... δοξολογία το Κυπριακό και την πορεία του ''Ολυμπιακού'' του, αλλά δεν πειράζει, άλλη φορά, σε άλλο ταξίδι.

Κατά τα υπόλοιπα, η ''συνάντηση'' είχε τα τυπικά, χωρίς ουσία και ακολούθησε η παρέλαση, στην οποίαν Κουίκ και (δήμαρχος) Πατούλης ''σκοτώνονταν'' γιά να είναι σε φωτογραφίες, δίπλα στον Τρουντό, ώστε να πουλήσουν εκδούλευση σε αφελείς στην Ελλάδα.Αν λάβουμε υπόψην και τα υπόλοιπα γραφικά του στον Καναδά, ειδικά αυτό με το ''χάρισμα δανείου'' και τα ανύπαρκτα...''στενά του Βανκούβερ'' (βλέπε παρακάτω), τότε μιλάμε γιά ''αυτοεξευτελισμό δαρκείας'', ενός άσχετου υφυπουργού Ελλάδας.

Σημειώνουμε ότι, συνηθίζεται όταν μέλη της κυβέρνησης βρίσκονται στο εξωτερικό και ομιλούν σε δημόσιες εκδηλώσεις κάθε μορφής, ομογενειακές, τυπικά να ''μεταφέρουν τον χαιρετισμό του πρωθυπουργού'', λέγοντας το όνομά του. Και αυτό, ο ασοβάρευτος υφυπουργός Τέρενς Κουίκ, συστηματικά, ΔΕΝ το κάνει στα συχνά ταξίδια του στο εξωτερικό, ειδικά στην Β. Αμερική.
Κατά τα υπόλοιπα, ''σέβεται το διπλωμαικό πρωτόκολλο'', όπως αρέσκεται να λέει.
Τώρα, αν μετατράπηκε αυτό, από τον Κουίκ, σε ''πρωτο-κωλο'', γιά χρήση ελλείψει ''χαρτιού υγείας'', δεν έχει σημασία. Με το υπουργείο Εξωφρενικών Ελλάδας, γνωστό και ως Εξωτερικών, το οποίο, ο κάθε γραφικός Κουίκ το ''τιμά'' στα συχνά ταξίδια του στο εξωτερικό ''γιά να γνωρίσει την Ομογένεια'' (όπως επίσημα δηλώνει), που -όπως επίσης δηλώνει- ''γνωρίζει ήδη από παλιά ως τηλε-παρουσιαστής'', όλα είναι πιθανά. Ακόμα και τα πιο παλαβά και απίθανα.

Πρωθυπουργέ, υπουργέ Εξωτερικών και πρόεδρε των ΑΝΕΛ, να τον χαιρόσαστε. Σας αξίζει και σας ''τιμά''...
(αλλά κρατήστε τον, ΜΑΚΡΙΑ από εμάς τους εκτός Ελλάδας 'Ελληνες, γιατί, αργά ή γρήγορα, επειδή είναι και προκλητικός-αυθάδης, όπως απόδειξε στην Φλόριδα, στο δείπνο ΑΗΕΡΑ παραμονή Επιφανείων Ιανουάριο 2017 -εκπροσωπούσε και τον πρωθυπουργό, δυστυχώς- κάποιος Ομογενής θα τον ''στολίσει'', δημόσια και πολύ άσχημα, δηλ. ''λαϊκά''. Είναι θέμα χρόνου).


Το ''τουριστικό ταξίδι'' στο Βανκούβερ (με το σχετικό χιούμορ, επειδή δεν μπορεί κανείς να λάβει σοβαρά υπόψην έναν γραφικό):''Διπλωματικό επεισόδιο'' ΗΠΑ-Καναδά, εξαιτίας του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς ΚουίκΟ ταξιδευτής υφυπουργός, στην τουριστική περιοδεία του στον Καναδά, από την μία ακτή (Ατλαντικό Ωκεανό), στην άλλη (Ειρηνικό), επειδή παραδοσιακά μιλάει πολύ και μετά σκέφτεται (αν σκέφτεται), δημιούργησε ''διπλωματικό πόλεμο'' μεταξύ... ΗΠΑ-Καναδά.
Κάνοντας τουρισμό με κρατικό χρήμα (24 Μαρτίου 2017) στην πόλη Βανκούβερ του νοτιοδυτικού Καναδά (στον Ειρηνικό Ωκεανό), δήλωσε γραπτά πριν την επισκεφτεί (
δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωφρενικών, γνωστού και ως Εξωτερικών), ότι ''μεταφέρει την πρόταση του Δήμου Κεφαλονιάς, για αδελφοποίηση με το Βανκούβερ, καθώς ο Κεφαλονίτης θαλασσοπόρος Ιωάννης Φωκάς (Χουάν ντε Φούκα) ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε τα Στενά του Βανκούβερ, επικεφαλής Ισπανικής αρμάδας''.
Γιατί ο υφυπουργός Εξωτερικών έπρεπε να ''πετάξει'' 3.700 χιλιόμετρα από την μιά άκρη του Καναδά στην άλλη, δηλ. από Μόντρεαλ (που υποτίθεται ήταν η βασική ''αποστολή'' του) ίσαμε Βανκούβερ (πήγαινε-έλα συνολικά 7.500 χιλ. μέσα στον Καναδά), γιά να ''μεταφέρει'' μήνυμα ενός Δήμου της Ελλάδας, αυτό είναι ''άλλου Κοτζιά ευαγγέλιο'' και αφορά τα ''κορόϊδα'' τους 'Ελληνες φορολογούμενους, που πληρώνουν γιά τα τουριστικά ''καραγκιοζιλίκια'' του κάθε ασοβάρευτου-ασυνείδητου 'Ελληνα πολιτικού.
Ο υφυπουργός, ως άσχετος ταξιδευτής-τουρίστας, δεν γνωρίζει ότι ''Στενά Βανκούβερ'', ΔΕΝ υπάρχουν, αλλά υπάρχουν ''Στενά Φωκά'', που πήραν το όνομά τους από τον Φωκά (ανακάλυψε Στενά και περιοχή τον χρόνο 1592) και χωρίζουν τον Καναδά από τις ΗΠΑ (θαλάσσια σύνορα). Αυτό όμως, δεν έχει σημασία. Τέρενς είναι αυτός και, ή θα μιλάει πολύ χωρίς να γνωρίζει ή θα ταξιδεύει (με κρατικό χρήμα) ή θα ''εξαγγέλει'' πράγματα που ουδέποτε υλοποιεί.
Η γραπτή δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών, δημιούργησε μεγάλες αντιδράσεις στην πλευρά των ΗΠΑ. Κάτοικοι και δημοτικές αρχές ενοχλήθηκαν και καταγγέλουν τον υφυπουργό γιά ''μεροληψία και διακρίσεις''. Με την λογική, γιατί η Κεφαλονιά να αδελφοποιηθεί μόνο με το Βανκούβερ, αφού ''Στενά Βανκούβερ'' ΔΕΝ υπάρχουν και να μην αδελφοποιηθεί και με την πόλη π.χ. Σηάτλ στην πλευρά των ΗΠΑ, αφού υπάρχουν μόνο ''στενά Φωκά'' (The Strait of Juan de Fuca) και όχι ''στενά Βανκούβερ''.
Οι δημοτικές αρχές Σηάτλ, έστειλαν email στο υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα, με διαμαρτυρία. Αλλά το υπουργείο τις ''έγραψε'', επειδή πάντα αγνοεί τα emails από ΗΠΑ (ειδικά των Ομογενών), εξαιτίας της εγνωσμένης, εντυπωσιακής αγένειας και αντιεπαγγελματικής ''αφασίας'' που το διακρίνει και αγγίζει τα όρια της ''γαϊδουριάς''. Στο email αναρωτιούνται, αν η Ελλάδα έχει λόγο και αιτία γιά να αλλάξει το όνομα των θαλάσσιων συνόρων ΗΠΑ-Καναδά στην δυτική ακτή ή αν η ανεύθυνη, ενοχλητική τοποθέτηση του υφυπουργού Εξωτερικών και μάλιστα στο εξωτερικό, οφείλεται σε ανοησία του, εξαιτίας άγνοιας.
Σημ.: Το μήνυμα του δήμαρχου γιά ''αδελφοποίηση'' κάπου χάθηκε στην διαδρομή και δεν παραδόθηκε ποτέ (ο Κουίκ δεν συναντήθηκε με κανέναν του δήμου Βανκούβερ, άσχετα αν το διαφήμιζε πριν γιά να δικαιολογεί τα ''τουριστικά του ταξίδια''), αλλά η ζημιά είχε γίνει και η αναγγελία του υποτιθέμενου σκοπού του ταξιδιού του υφυπουργού, γιά αυτοπροβολή, επίσης είχε γίνει, γιά να εξαπατούνται αφελείς στην Ελλάδα με τα -παράλογα και κατά φαντασία- ''επιτεύγματα Τ. Κουίκ'', εκτός συνόρων.

Το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο υφυπουργός Εξωτερικών, είναι ένας εντυπωσιακά γραφικός πολιτικός, δηλαδή ''αφηνιασμένο ψώνιο'', χωρίς ικανότητες-γνώση, που εξευτελίζει την κυβέρνηση και νευριάζει-υποτιμά την Ομογένεια. Συχνά ταξίδια με κρατικό χρήμα, δηλώσεις-εξαγγελίες, αυτοπροβολή, προσωπικές δημόσιες σχέσεις, συνεντεύξεις, φωτογραφίες κ.ά. Αλλά από ΟΥΣΙΑ, δηλ. έργο-αποτελέσματα, που να έχει σχέση με την θέση του και τις ''αρμόδιότητές'' του, το απόλυτο ΜΗΔΕΝ, γεγονός που πιστοποιεί ότι είναι ένας ανίκανος ''θεατρίνος'', που χρησιμιοποιεί το ''αξίωμα'' ΜΟΝΟ γιά τουριστικά ταξίδια στο εξωτερικό, όπου ''σαχλαμαρίζει''.

Σημ.: 
Τα παραπάνω κωμικοτραγικά, έγιναν ΜΟΝΟ στον Καναδά. Φανταστείτε τι έγινε, δηλ. τι ''μπάχαλο'', στα προηγούμενα 10 (δέκα) ταξίδια του υφυπουργού στο εξωτερικό, σε διαφορετιικές χώρες.
Τα υπόλοιπα με τον Τέρενς, επειδή από μόνος του είναι ολόκληρος θίασος ''θεατρικής επιθεώρησης'', δηλαδή κωμωδίας, με το επόμενο ταξίδι που προετοιμάζει, γιά... Αυστραλία. Θα είναι -αν ο ανεύθυνος Ν. Κοτζιάς του το επιτρέψει- το 12ο (δωδέκατο, δηλαδή ''πληρώστε μ@λ@κες 'Ελληνες φορολογούμενοι'') σε 4+ μήνες θητείας του υφυπουργού, στο Εξωτερικών, περισσότερο γνωστό ως ''υπουργείο Εξωφρενικών''.
Και μην ξεχνάτε τον στίχο (αλα Γ. Σουρή), που ''τα λέει όλα'':
« Στο Εξωτερικών το υπουργείο  /  αρμόζει ένα σπίτι,
το λαμπρό φρενοκομείο  /  του Ζωρζή Δρομοκαΐτη »

( Γ. Λυκ., 28 - 29 Μαρτίου 2017 )


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr