Τι απαντά η διοίκηση της ΕΡΤ περί σεξουαλικής παρενόχλησης υπαλλήλου;Απαντήσεις σε δημοσιεύματα και αναρτήσεις στο Διαδίκτυο περί σεξουαλικής παρενόχλησης υπαλλήλου της δίνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΡΤ. Το γραφείο Τύπου επιβεβαιώνει την καταγγελία και απορρίπτει τους ισχυρισμούς περί συγκάλυψης.

Το γραφείο Τύπου επιβεβαιώνει ότι έχει δεχθεί καταγγελία υπαλλήλου για σεξουαλική παρενόχληση από άλλον εργαζόμενο. Επισημαίνει ότι κινήθηκαν αμέσως οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την διαλεύκανση του περιστατικού.
Απορρίπτει, ακόμη, τα όσα έχουν γραφτεί περί συγκάλυψης του περιστατικού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σε απάντηση δημοσιευμάτων και αναρτήσεων σχετικά με υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης στην ΕΡΤ, το Γραφείο Τύπου της εταιρείας επισημαίνει τα εξής: 
Η διοίκηση της ΕΡΤ έγινε αποδέκτης έγγραφης καταγγελίας υπαλλήλου της εταιρείας για σεξουαλική παρενόχληση από άλλον εργαζόμενο. Αμέσως  κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας εκλήθησαν για κατάθεση όλοι οι εμπλεκόμενοι, ενώ στην καταγγέλλουσα υπάλληλο προτάθηκε, αν το επιθυμούσε, να  αλλάξει χώρο εργασίας μέχρι να ολοκληρωθεί η εξέταση της υπόθεσης .
Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα καθορίσει και την περαιτέρω διαδικασία, προκειμένου να εφαρμοστούν πλήρως όλα όσα προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία και από το καταστατικό πλαίσιο της ΕΡΤ.
Είναι συνεπώς εύλογο, ότι ισχυρισμοί περί δήθεν συγκάλυψης του εν λόγω περιστατικού από τη διοίκηση της ΕΡΤ, όχι μόνο αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, αλλά στοχεύουν ευθέως για μία ακόμα φορά στην κατασυκοφάντηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
[related-articles]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr