Φιλόζωοι ακτιβιστές πραγματοποίησαν γυμνή διαμαρτυρία στο Μοναστηράκι


Ακτιβιστές – μέλη φιλοζωικών οργανώσεων, με σώματα βαμμένα με κόκκινη μπογιά πραγματοποίησαν ημίγυμνοι συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα ζώα το μεσημέρι της Κυριακής στο Μοναστηράκι.

Μια κοπέλα μπήκε σε κλουβί, κάποιες άλλες ξάπλωσαν γυμνές στο κέντρο της πλατείας, ενώ οι υπόλοιποι φορώντας μάσκες ζώων φώναξαν συνθήματα κατά της κακοποίησης των ζώων ζητώντας να σταματήσει η κακομεταχείρισή τους και τα πειράματα με ζώα.
Συγκεκριμένα, στο κάλεσμά της, η δράση 4η Πανελλαδική διαμαρτυρία για ΟΛΑ τα ζώα λέει αναλυτικά:
Είμαστε η φωνή των ζώων. Θα συναντηθούμε και φέτος όλοι μαζί για να φωνάξουμε ένα βροντερό Όχι στη σκλαβιά των αδελφών μας. Όχι στα σφαγεία, Όχι στα εργαστήρια πειραμάτων, Όχι στα γουναράδικα, Όχι στα τσίρκο, Όχι στους ζωολογικούς κήπους, Όχι στις ταυρομαχίες, Όχι στις σκυλομαχίες. Όχι στην καταπίεση και τη βαναυσότητα! Τα ζώα δεν είναι αντικείμενα. Είναι μοναδικές οντότητες και δεν ανεχόμαστε τον εξευτελισμό και την ταπείνωσή τους. Οι ψυχές δεν είναι για πούλημα. Η διαμαρτυρία θα έχει τη δομή και το ύφος των προηγουμένων διαμαρτυριών. Δηλαδή θα σταθούμε με πλακάτ, θα εκφωνηθούν κάποια κείμενα και στο τέλος θα κάνουμε πορεία με συνθήματα και θα καταλήξουμε στην πλατεία Συντάγματος. Είναι πολύ σημαντική η στήριξη των φιλόζωων για να περάσουμε ένα δυνατό μήνυμα.
 Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr