Με τι μούτρα θα βγεις στην κοινωνία αν έχεις φάει 20 μέρες φυλακή από τον Πάνο τον Καμμένο


Όπως ενημερωθήκαμε από το tvxs, στις 16.00 το απόγευμα του Σαββάτου ο Π. Καμμένος πέρασε τη πύλη του 401. Ο προορισμός τους ήταν το 251 ΓΝΑ, όπου νοσηλεύεται στενό συγγενικό του πρόσωπο, αλλά με την ευκαιρία μπήκε και στο 401.

Στα εξωτερικά ιατρεία του 401 υπήρχαν περίπου 50 άτομα σε αναμονή. Ο Π. Καμμένος ρώτησε ενδεικτικά ορισμένους πόση ώρα περιμένουν και οι απαντήσεις αποκάλυψαν κάποιες ώρες στην αναμονή.
Αμέσως μετά τις απαντήσεις των ασθενών ρώτησε το γραφείο κίνησης στα εξωτερικά ιατρεία προς τι τόση καθυστέρηση. Η απάντηση που του δόθηκε ήταν ότι μια βλάβη στον εκτυπωτή καθυστερούσε τη ροή εξέτασης των ασθενών.
Ο υπουργός ζήτησε να δει τον επόπτη άλλη υπήρξε κι εκεί αναμονή . Η σχεδόν 30λεπτη καθυστέρηση του επόπτη αλλά και μίας εποπτεύουσας ήταν προφανώς το αποκορύφωμα. Στο 401 ΓΣΝ, κλήθηκαν ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Διευθυντής του νοσοκομείου.
Οι εξηγήσεις που δόθηκαν για τις καθυστερήσεις εξυπηρέτησης των ασθενών αλλά και γα τον εντοπισμό όσων είχαν υπηρεσία δεν κρίθηκαν επαρκής. Έτσι έπεσαν φυλακές 20 και 30 ημερών σε τρία στελέχη του νοσοκομείου.

Επιλεγμένα για εσάς

by anemosanatropis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr