ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ: Μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί την μητρότητα της Ρούπα


Αυτή είναι η Ντίνα Μπατζιά. Στιχουργός, ραδιοφωνικός παραγωγός στο "Κόκκινο" και ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτή είναι ανάρτηση της, πριν λίγη ώρα στο facebook, για το θέμα του 6χρονου παιδιού της Ρούπα που κρατείται κανονικά και οι δικαστικές αρχές επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται να το παραδώσουν στην μητέρα και την αδελφή της Ρούπα, τους άμεσους συγγενείς του, πράγμα που επιθυμεί και η μητέρα. Γιατί στο συγκεκριμένο θέμα για εμάς η Ρούπα είναι η ΜΑΝΑ.

Ο γιος ΣΟΥ; Δεν είναι γιος ΣΟΥ μαλάκα. Είναι ένα αυτόνομο, ανήλικο, μέλος της κοινωνίας μας. Ένα απροστάτευτο ανήλικο που το γέννησες και το άφησες να μεγαλώνει σε επικίνδυνες συνθήκες. Και χρέος όλων μας είναι να προστατευθεί. Οταν θα βεβαιωθεί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό θα το μάθεις. «Επαναστάτες» σκ...

Ανατριχιάζεις μόνο που το διαβάζεις.......Δεν είναι αριστεροί εντός ΣΥΡΙΖΑ, τα έχουμε ξαναπεί αλλά να μιλάνε σαν τον Παττακό δεν τους το είχαμε!

ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/01/blog-post_17.html#ixzz4Uvg2mu5v
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr