Άθλια επίθεση του συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Καραναστάση στην Δέσποινα Κουτσούμπα


Ένας τυχάρπαστος που τυγχάνει ηθοποιός, ονόματι Καραναστάσης κόλησε με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την είδε δημόσιος συνήγορος της....

Και σε ότι αφορά την αντιπαλότητα Ζωής-Χαραλαμπόπουλου δεν θέλουμε να πάρουμε θέση γιατί και δεν ξέρουμε το ιστορικό της μεταξύ τους συνεργασίας που ήταν τουλάχιστον πλούσια και καμία πλευρά δεν τα λέει ανοικτά δημόσια. Πάντως δεν υιοθετούμε "αποκαλύψεις " για την πρόσωπικη ζωής της Ζωής οι οποίες δεν συνάδουν με τις αξίες της Αριστεράς.

Σε ότι αφορά την Δέσποινα Κουτσούμπα όμως έχουμε άποψη.....

Η Δέσποινα Κουτσούμπα κατηγορείται από τον τυχάρπαστο Καραναστάση για δωροδοκία. Ότι μεσολάβησε καλύτερα και μάλιστα κατά την ανάρτηση του Καραναστάση, ενώ αόριστα αποδίδει σεξιστικό χαρακτηρισμό στον φίλο Αντώνη Σιγάλα, που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το εξαπόλυσε η αγωνίστρια της Αριστεράς, Δέσποινας Κουτσούμπα. Δεν θα μπορούσε και το υπογράφουμε!

Το κατάπτυστο Post του Καραναστάση, και κατάπτυστο σε ότι αφορά την Δέσποινα Κουτσούμπα έχει ως εξής:

Ας αποχαιρετίσουμε το χρόνο όμορφα λοιπόν.
Εγώ δε μιλάω με υπονοούμενα. Δεν προειδοποιώ κανέναν. 
Λέω, τα πρώτα, πράγματα με “το όνομά τους”.
Αυτός είναι ο πολιτικός λόγος που ξέρω.
Έχουμε και λέμε, για αρχή:
Παναγιώτης Σωτήρης: Αυτοπροσδιορίζεται “αριστερός”. Σύζυγος Δέσποινας Κουτσούμπα. Πρόσφατα επιτέθηκε στο φίλο και σπουδαίο καλλιτέχνη, το Φίλιππο Πλιάτσικα επειδή τόλμησε να μας καλέσει στην πρεμιέρα του. Και πήγαμε…
Έχει επιτεθεί επανειλημμένα τους τελευταίους μήνες και πάντα από τα “αριστερά” και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Από εκεί που πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν τα πόστα. 
Και πάντα εκεί, για τον κενό αγώνα.
Δέσποινα Κουτσούμπα: Περιφεριάκή σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πρόσφατα προσπάθησε να εξαγοράσει άλλον φίλο καλλιτέχνη. Κάνοντας την ατζέντισα του δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, με πρόφαση να παραδοθούν στον τελευταίο μαθήματα… ορθοφωνίας(!!). Σε ένα από τα πολλά μηνύματα της αναφέρει ότι είναι κρίμα να αρνηθεί. Έγραψε ότι ο καλλιτέχνης θα πάρει “ΤΑ λεφτά” αν δεχθεί.
Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος: Δημοσιογράφος. Εκδότης του UNFOLLOW. Σημαιοφόρος της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Πρόσφατα ξεχάστηκε και ανέλαβε να κάνει τον εκδότη του ένθετου REPORT των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Και επαναπροσδιόρισε τη λέξη “ανεξαρτησία”. 
Έβαλε τη Δέσποινα Κουτσούμπα να προσεγγίσει τον λυρικό τραγουδιστή Αντώνη Σιγαλά, στενό φίλο και συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με την πρόφαση να του παραδοθούν μαθήματα ορθοφωνίας. Του είπαν ότι έχουν “ΤΑ λεφτά” να του δώσουν. 
Όταν ο Σιγάλας αρνήθηκε την πρόταση, τον αποκάλεσε δημόσια “γυναικόπαιδο”.
Επειδή είναι γκέι, ακτιβιστής της ΛΟΑΤ κοινότητας.
Επιτίθεται εντεταλμένα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου εδώ και καιρό. 
Χωρίς να κατονομάζει βέβαια, όπως κάθε χέστης που σέβεται τον εαυτό του.
Το βούλωσε με την πρώτη μήνυση.
Κάτι τέτοια λαμόγια λυμαίνονται την αριστερά που έχει απομείνει.
Αυτοί και πολλοί, πάρα πολλοί άλλοι που μιλάνε για συσπείρωση και από κάτω έχουν ξεπουλήσει τη μάνα τους για τρία καρότα και τρέχουνε.
Αλλά άσε την αριστερά. Αυτή αρκετά έχει υποφέρει.
Εγώ είμαι με τη Ζωή. Εσύ δεν έχει σημασία πού είσαι. Ή αν είσαι κάπου ή αν δεν είσαι πουθενά.
Ο φασισμός, η φίμωση, ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία είναι εκεί.
Είναι παντού.
Και εφαρμόζεται από όλους τους ξεπουλημένους που το παίζουν κάποιοι στα μούτρα σου.
Με τον τσαμπουκά της ασφάλειας του γλύφτη.
Είναι στο θέατρο, στον οργανισμό, στην εταιρεία, στην εφημερίδα, στο κανάλι, στο μαγαζί, στη σχολή, στο γραφείο που δουλεύεις,
Είναι στο σπίτι σου μέσα.
Είναι στη βόλτα και στην παρέα σου. 
Είναι στο φόβο της γνώμης σου. 
Είναι σ’ αυτούς που θεωρούν το φόβο, το τελευταίο στάδιο της απάθειας.
Είναι στο χέρι σου να τους δείξεις ότι η ζωή σου είναι μία. Και είσαι το αφεντικό της.
Ότι η ελευθερία είναι πράξη.
Εγώ θα συνεχίσω να μιλάω. 
Γιατί η φωνή μας έχει δύναμη.
Γιατί αυτόν τον πολιτικό λόγο γνωρίζω
δ
Και μια σημείωση:
Βαράτε όσο θέλετε. Πείτε ό,τι θέλετε. Δε θα με βρείτε πουθενά μαλάκες. 
Όπως και πολλούς από εμάς. 
Είναι τρομακτικό να είσαι καθαρός. Και να μη φοβάσαι τίποτα.
Καλή χρονιά. Χαρούμενη χρυσή πρωτοχρονιά!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

Η Δέσποινα Κουτσούμπα απάντησε στο δημοσίευμα του Καραναστάση, σε μορφή σχολίων κάτω από το δημοσίευμα του δεύτερου, με στοιχεία που καθιστούν την κατηγορία δωροδοκίας αβάσιμη και άθλια!

Η Δέσποινα Κουτσούμπα έγραψε αρχικά:

"Συγνωμη κύριε, γνωριζομαστε; Τι γράφετε για μένα και για ποιο λογο; Antonis Sigalas πήγα να σε εξαγορασω; Γιατί δε λες πως όταν σου πρότεινα να κάνεις μαθήματα στον Λευτέρη δεν ήξερα ότι δουλεύεις στο γραφείο της Ζωής; Ποια είναι ΤΑ χρήματα στα οποία αναφέρεται ο κύριος που δεν γνωριζω; Τι σχεση έχει το αν ο Παναγιώτης είναι σύζυγος μου η αν είναι ο Λευτέρης φίλος μου; Οι προσωπικές σχέσεις είναι πολιτικό επιχείρημα; Αν είναι έτσι, να σας στείλω μια λίστα φίλων μου από το σχολείο που είναι στη ΝΔ να χετε να λετε"

Και συνέχισε:

"Αν νομιζετε ότι με τον τροπο αυτό προσφέρετε οποιαδήποτε "υπηρεσια" στη Ζωή, κάνετε λάθος και νομίζω ότι το ξέρει και η Ζωή ότι κάνετε λάθος. Θα παρακαλούσα να κατεβάσετε την ανάρτηση για να χουμε οντως Καλή Πρωτοχρονια"

Και στο τέλος η Δέσποινα Κουτσούμπα έδωσε τον διάλογο, της δήθεν δωροδοκίας: 

"Τόσες ώρες μετά και συνεχίζετε να διαδίδετε ψέματα. Ας δουν λοιπόν όλοι τις συνομιλίες να βγάλουν συμπέρασμα από μόνοι τους. (Έχει σβηστεί το όνομα τρίτου προσώπου)"Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2016/12/blog-post_276.html#ixzz4UXVbTZlq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr