Συλλεκτικό βίντεο! Όταν ο Καμμένος απειλούσε με ποινικές ευθύνες όσους ξεπουλήσουν την ΕΥΔΑΠ


Η ΕΥΔΑΠ μαζί με την ΕΥΑΘ και άλλες ΔΕΚΟ εντάχθηκαν στο ταμείο ιδιωτικοποιήσεων, το λεγόμενο Υπερταμείο πριν λίγες μέρες και με τη ψήφο του κόμματος της συγκυβέρνησης, των ΑΝΕΛ.

Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς λέει ένα ρητό και αυτό ταιριάζει… γάντι στην περίπτωση του Πάνου Καμμένου, που πριν αναλάβει την εξουσία μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα απειλούσε την κυβέρνηση για ποινικές ευθύνης αν τολμήσει να εντάξει την ΕΥΔΑΠ στο ΤΑΙΠΕΔ και να την ξεπουλήσει.
Το βίντεο είναι συλλεκτικό, λόγω της πασιφανούς ειρωνείας, αφού ο κ. Καμμένος τελικά με την ψήφο του ανοίγει τον δρόμο για το… ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ.
Ας θυμηθούμε τι έλεγε:
«Να σας πω και να στείλω ένα μήνυμα στην κυβέρνηση και στα αφεντικά της κυβέρνησης, την τρόικα, ότι δεν πρόκειται να τη γλιτώσουν από ποινικές ευθύνες αν ξεπουλήσουν την ΕΥΔΑΠ και θα πληρώσουν όχι πολιτικά αλλά ποινικά… Πιστεύαμε ότι το νερό θα ήταν το τελευταίο που θα ξεπουλούσαν και τελικά η επιλογή τους να εντάξουν πρώτη την ΕΥΔΑΠ στο ΤΑΙΠΕΔ, δείχνει τις προθέσεις τους. Θα δώσουμε μάχη εντός και εκτός Βουλής για το έγκλημα που πάει να συντελεστεί…».http://thecaller.gr/callers-choice/video-otan-o-kammenos-apilouse-me-pinikes-efthines-osous-ksepoulisoun-tin-eidap/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr