Καμαρώστε τον πρωθυπουργό της χώρας.

Τα μαργαριτάρια του Αλέξη Τσίπρα πλέον τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κατά πόσο όμως μπορούμε να «συγχωρήσουμε» τα λεκτικά και γραμματικά λάθη ενός ανθρώπου ή λάθη που έκανε σε εμφανίσεις του, όταν μάλιστα είναι επαναλαμβανόμενα και πρόκειται για τον πρωθυπουργό της χώρας.
Φυσικά, αξέχαστη θα μείνει η στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Global Clinton Initiative του Μπιλ Κλίντον, στο κανάλι του CNN. Ο πρωθυπουργός δέχτηκε ερώτηση από τον Μπιλ Κλίντον που αφορούσε τις επενδύσεις στην Ελλάδα. Όλοι θυμόμαστε την αμήχανη στιγμή του Αλέξη Τσίπρα, που το μόνο που έκανε ήταν να επαναλάβει δυο λέξεις από την ερώτηση που του τέθηκε κάνοντας μια παύση. Φυσικά, η γλώσσα του σώματος πρόδωσε τον πρωθυπουργό. Ας πάρουμε λοιπόν το ενδεχόμενο ότι ένας πρωθυπουργός δεν γνωρίζει Αγγλικά. Η πιο ώριμη και επαγγελματική κίνηση που έχει να κάνει λοιπόν, προκειμένου να μην εκτεθεί ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και η χώρα την οποία εκπροσωπεί, είναι να ζητήσει μεταφραστή για μια ασφαλή συνέντευξη. Φυσικά, έπεται και συνέχεια, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλησε να μας αφήσει παραπονεμένους. Να υπενθυμίσουμε λοιπόν στον πρωθυπουργό ότι η περιοχή « Αιγάλεω» στην γενική δεν είναι «του Αιγάλεου» είναι σύνθετη λέξη, αποτελείται από δυο ουσιαστικά (Αίγα + λεώς = λαός) και κλίνεται: ο Αιγάλεως, του Αιγάλεω, τον Αιγάλεω, Αιγάλεω. Σαν περιοχή δεν κλίνεται γιατί είναι τύπος (γενική - περιοχή του Αιγάλεω).
Τα γεγονότα βέβαια συνεχίζονται, όπως επίσης από το στόμα του πρωθυπουργού ειπώθηκε η φράση «εκτίθουν την χώρα μας γενικώς», «η θάλασσα δεν έχει σύνορα», « η Μυτιλήνη, η Λέσβος και τα άλλα νησιά», με αφορμή τον φράχτη στον Έβρο, που σε πρόσφατη συνέντευξη του, δήλωσε ότι δεν έχει γνώση του γεγονότος όποιος λέει να ανοίξει ο φράχτης καθώς από την άλλη πλευρά υπάρχουν νάρκες. Να πούμε στον πρωθυπουργό λοιπόν, ότι δεν τρώμε σανό με τις δηλώσεις του και να του απαντήσουμε ότι με Δελτίο Τύπου της 4ης Δεκεμβρίου του 2009 που εκδόθηκε από τη Σύνοδο Κορυφής της Καρθαγένης «Για έναν κόσμο χωρίς νάρκες» είναι κάτι παραπάνω από σαφές, καθώς «καλωσορίζει» και την Ελλάδα στην ομάδα εκείνη των χωρών στις οποίες πλέον δεν υπάρχει ούτε μια νάρκη.
Συγκεκριμένα και κατά την ίδια διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 120 χώρες, που συμφώνησαν στην υιοθέτηση πενταετούς σχεδίου δράσης κατά των ναρκών, Αλβανία, Ρουάντα και Ζάμπια, η Ελλάδα χαιρετίζονται πλέον ως ζώνες πλήρως απαλλαγμένες από νάρκες, ("mine-free zones").
Και φυσικά, για τελευταίο αφήσαμε το κερασάκι στην τούρτα. Να μάθουμε στον πρωθυπουργό κο Τσίπρα, πως την ώρα που παίζεται ο εθνικός ύμνος στεκόμαστε προσοχή, όχι με τα πόδια ανοιχτά και τα χέρια σταυρωμένα. Βέβαια, μετά από αυτή την προδοσία απέναντι στην πατρίδα μας, είχε το θράσος να εισέλθει στην Βουλή, κρατώντας το βιβλίο «Άρης Βελουχιώτης: Ανηφορικοί δρόμοι – μετά τη Βάρκιζα». Προφανώς, του θυμίζει την δική του Βάρκιζα, της 05.07.2015 όπου παρέδωσε τα όπλα και μαζί με τους ακροδεξιούς φίλους του και συνεργάτες του, έκοψαν το κεφάλι του Άρη. Καμαρώστε λοιπόν, τον πρωθυπουργό της χώρας.

Σημείωση: Όλα αυτά βέβαια σε απόλυτη συνεργασία με τα διαπλεκόμενα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που δημιουργούν υπόνοιες ότι είναι πολύ πιθανόν να είναι στοχευμένες κινήσεις αποπροσανατολισμού καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, ξεπουλήματος των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.
Σ.Π
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr