«Ο Τσίπρας έκανε 10 χρόνια να πάρει το πτυχίο του»

Επίθεση του Θάνου Βερέμη με αφορμή το πολυνομοσχέδιο για την παιδείαΙδιαίτερα επικριτικός για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας εμφανίστηκε ο καθηγητής Πανεπιστημίου, Θάνος Βερέμης, χαρακτηρίζοντας «πισωγύρισμα» τις αλλαγές που προωθεί το πολυνομοσχέδιο.
Ενώ τονίζει ότι θα επαναφέρουν το καθεστώς της αλληλοεξάρτησης καθηγητών και πολιτικών παρατάξεων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Μάλιστα άφησε έντονες αιχμές για τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό focus fm, είπε υπάρχουν πολλά στελέχη τα οποία πρωτοστατούσαν σε καταλήψεις και αγώνες, έχοντας κλίση «στην παραβατικότητα». «Πολλοί από αυτούς έδιναν άλλοθι σε ανάλογες περιπτώσεις παραβατών» είπε ενώ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, αν και τον χαρακτηρίζει εξυπνότατο, επεσήμανε πως «υπήρξε πρωταγωνιστής των καταλήψεων, όντας αιώνιος φοιτητής, αφού έκανε δέκα χρόνια για να πάρει το πτυχίο του. Μάλιστα σύμφωνα με καθηγητές του σπάνια εμφανίστηκε στις αίθουσες διδασκαλίας του Πολυτεχνείου».
Δεν πατούσε στο Πολυτεχνείο. Πρωτοστατούσε σε καταλήψεις. Στο στρατό κατέβηκε υποψήφιος για να απαλλαγεί και βύσμα πασόκ...
Posted by Ραχήλ Μακρή on Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr